Beauty trends voor de herfst en winter

Warme en donkere kleuren horen bij de make-up trends van dit seizoen.

Lippen

Nadat we een aantal seizoenen nude kleuren lipstick hebben gedragen zijn knallende lippen nu weer helemaal terug. Fel rood en donkere roodtinten stralen dit seizoen weer op je lippen. Andere warme, donkere kleuren zoals paars en brons zijn ook helemaal in. En dat is maar goed ook want zo vind je altijd wel een mooie donkere tint lipstick die goed bij jou past. En er is goed nieuws voor de lipgloss fans: het mag weer! Ga voor zachtroze of nude lippen met een prachtige glans voor een supermooi effect.

Aantrekkelijke lippen

Ogen

Felblauw is dé kleur voor je ogen dit seizoen. En je kunt er alle kanten mee op, of je ooglid laten schitteren in felblauwe oogschaduw, of alleen een blauw lijntje onder de ogen, het mag allemaal. Een combinatie van felle kleuren kan ook, niets is eigenlijk te gek.

Een felle oogkleur combineer je het liefst met naturel of nude lippen, je zult dus moeten kiezen tussen de twee nieuwe trends op het gebied van lipstick en oogmake-up.

Geen fan van felle kleuren? Geen probleem, ook de smokey eye is nog steeds een beauty trend. En behalve zwart en grijs mag je dit seizoen ook warme, donkere kleuren gebruiken zoals pruimkleuren bijvoorbeeld.

Simpele, zwarte eyeliner boven en onder het oog zie je nu ook overal op de catwalk, maar vind je dit een beetje te saai, leef je dan uit met winged eyeliner en cat eyes. Geen vorm of lengte is te gek dit seizoen, dus wees creatief en je zult letterlijk en figuurlijk een blikvanger zijn.

Wenkbrauwen

Welkom wow brow! Dikke, volle wenkbrauwen met een natuurlijke boog zijn helemaal 2015. Dus weg met het pincet en geef je wenkbrauwen wat vrijheid! Laat je wenkbrauwhaartjes eerst volledig terug groeien voordat je naar de salon gaat om je wenkbrauwen vorm te laten geven en kies het liefst voor threading.

Mijn wenkbrauwen

Met een goede wenkbrauw gel en borsteltje krijg je je wenkbrauwen gemakkelijk zelf in het gewenste, natuurlijke model. Wil je je wenkbrauwen wat opvullen met een kleurtje, gebruik dan een potlood of wat oogschaduw in dezelfde kleur als je haar.

Huid

Contouren is uit, je huid mag nu weer heerlijk fris en naturel zijn, met slechts wat primer, foundation, eventueel wat mineraalpoeder en tenslotte een vleugje kleur op de wangen. Roze is een absolute favoriet dit seizoen.

Vloeibare foundation en BB cream zijn de moeite waard om te proberen, nu er veel verbeterde producten zijn met een lichte en gemakkelijk aan te brengen formule, die een heel natuurlijke beauty look geven.

Nagels

Net als je ogen zullen je nagels dit seizoen ook wat donkerder kleuren. Denk aan teal (een prachtige, diepe kleur blauwgroen) blauw, groen, paars, wijnrood en andere warme, diepe kleuren. Lekker opvallen met metallic kleuren mag ook, vooral donkergroen en donkerblauw stelen de show. Durf je een wat meer ongebruikelijke kleur aan, ga dan voor karamel, beige of grijs.

LaetitiaBeauty trends voor de herfst en winter

Leave a Comment