De mooiste feestjurken van 2015

Volgens The Daily Mail koopt iedere vrouw gemiddeld 600 jurken tussen haar 18e en 80e levensjaar. Dat zijn wel 10 jurken per jaar. Het klinkt misschien veel, maar jurken zijn voor veel vrouwen echt een favoriet kledingstuk. Vooral voor speciale gelegenheden, zoals feestjes, willen we er graag zo vrouwelijk mogelijk uit zien, en hoe kun je dit beter bereiken dan met een mooie feestjurk?

‘More is more’ is de trend van 2015

Het najaar van 2015 staat helemaal in het teken van ‘more is more’, de feestjurken van dit seizoen hebben vrolijke en kleurrijke prints en zijn rijk versierd met borduursels, pailletten, glitters, kant en noem maar op.

Prachtige jurk voor feestelijke gelegenheden

Het jaar van de prints

Ook in het najaar van 2015 zijn jurken met een print nog steeds erg populair. Neem het zomergevoel mee de herfst in met bonte kleuren, bloemenprints, tropische prints en opvallende dessins waarmee je de show steelt op ieder feest. Vooral strakke jurken en kokerjurken zijn populair als feestjurk dit seizoen. Jurken met lange mouwen zijn ideaal voor de koude tijd van het jaar en het bijkomende voordeel is dat je de mooie details op je jurk niet hoeft te verbergen achter een blazer of vestje.

Illusion jurkjes, dat zijn jurkjes waarin doorzichtige materialen verwerkt zijn, laten op een subtiele manier een beetje huid zien, maar zijn toch geschikt voor allerlei gelegenheden en voor wat kouder weer. Denk aan een halslijn van doorzichtig kant bijvoorbeeld.

Vrouwelijk kant

Kanten feestjurken zijn helemaal in en je vindt ze in allerlei lengtes en modellen. Voor een dramatisch effect kies je voor een jurk waarbij de onderlaag een andere kleur heeft dan de kanten bovenlaag. Het voordeel van kant is dat het erg vrouwelijk en feestelijk is. Kant is een tijdloos en stijlvol materiaal waarmee je veel mogelijkheden hebt, dus een kanten jurkje in je kledingkast is zeker geen overbodige luxe.

Durf te experimenteren en combineren

Feestjurken hoeven niet in de kast te blijven hangen voor speciale gelegenheden. Door middel van de juiste accessoires kun je iedere jurk omtoveren tot de perfecte jurk voor ieder gelegenheid, van feestelijk tot casual, van zakelijk tot romantisch. Het eenvoudige, zwarte jurkje dat je vaak op kantoor draagt, kan met een luxe riem, hoge hakken en een clutch ineens een party jurkje worden. En de feestjurk die je bij de bruiloft van je zus droeg, kun je ook prima dragen als je gaat lunchen met vriendinnen, door er ballerina’s en een stoer jasje bij te dragen. Zo kun je alle kledingstukken in je garderobe optimaal gebruiken en combineren, en kun je voor iedere gelegenheid zonder moeite goed voor de dag komen. Dus gebruik je fantasie en creëer je eigen stijl met mooie, vrouwelijke jurken voor ieder moment.

LaetitiaDe mooiste feestjurken van 2015

Leave a Comment