Handig om te hebben

Om sommige items kan je niet heen. Soms vind je in de winkel items die gewoon erg handig zijn om te hebben. Ook wij kwamen een aantal producten tegen die wij erg handig vonden. Deze willen wij natuurlijk graag met je delen. Lees daarom verder om te kijken welke items dit zijn.

Orbitkey 2.0

De Orbitkey 2.0 is een sleutelhouder. Niet heel bijzonder zou je zeggen, maar deze houder is zeker een echte aanrader. Bewaar jij je sleutels altijd in je jaszak? Dan herken je vast wel die gaten die op den duur in de jaszak ontstaan. Die puntige sleutels zijn namelijk niet heel bevorderlijk voor de levensduur van jassen, broeken en tassen. De sleutels zijn helemaal in het leren bandje te draaien. Zo voorkom je gaten in tassen en kleding. Dat is niet alles. De Orbitkey 2.0 is ook nog een uit te breiden met verschillende accessoires als een usb-stick, een flesopener en een schroevendraaier.

Rains

De kans is groot dat je het merk Rains vast al eens bent tegen gekomen. Rugtassen van het Rains zijn namelijk erg populair dit jaar. Naast rugtassen bestaat het assortiment onder meer uit weekendtassen, toilettassen en laptop sleeves. Waarom je deze moet hebben? Ze zijn waterdicht! Een fikse bui komt in Nederland regelmatig voor. Je wil dan liever niet dat alle items in je tas helemaal nat worden. Al helemaal niet die laptop of andere elektronische apparaten. Zo’n tas van Rains is daarom aardig handig om te hebben.

Regen

Secrid

Contactloos betalen is inmiddels doodnormaal. Maar deze manier van betalen brengt ook risico’s met zich mee. Pasjes zijn namelijk eenvoudig te skimmen waardoor je geld kwijtraakt. Met de pasjeshouders van Secrid zijn je pasjes beschermd. Nog een voordeel, de houders zijn erg compact. Ideaal dus voor in de broekzak of een klein tasje.

LaetitiaHandig om te hebben

Leave a Comment